Nyheter

Kallelse till föreningsstämma 2022

Stämmokallelse1 2022

Dags att lämna vattenavläsningen

Det är ok att lämna sin vattenavläsning redan nu. Man behöver inte vänta till den sista december, (så slipper vi skicka ut påminnelser och knacka på hos Er den 1 januari).

Om förbrukningen avviker mer än vad tidigare förbrukning visar, så får ni ett meddelande om att kontrollera mätarställningen. Om den stämmer så är det bara att skicka in det. Om inskicket blir godkänt, så kommer ni få en bekräftelse på mejl till de adresser som vi har inlagda. 
Om ni upplever bekymmer, eller har frågor, skicka ett meddelande till oss via kontaktformuläret, eller till mystangens@gmail.com.

Ni lämnar Er mätarställning HÄR

Omstart Grannsamverkan

Grannsamverkansgruppen gör en ”nystart”  hösten 22 och hoppas få igång en mer aktiv grannsamverkan när pandemin lugnat ner sig. Målet med gruppen är att i alla enkelhet vara engagerade och ”bry oss” om varandra och på så sätt skapa ett mänskligt och tryggt område i Mystängen.

Mystängen är indelad i 7 grupper med ett grannsamverkans-ombud i varje område. Vi har ett nytt gruppombud i område 3 = Gert Erixon hus nr 8. Alexander i hus nr 7 slutar.

Alla grannsamverkans-ombuden samlas minst en gång om året och utbyter erfarenheter från grupperna för att därefter försöka om möjligt utöva ”best practise” inom alla områden. Mer information om områdesindelning och gruppombud finns på soprummens info-tavlor.

Vid grannsamverkans-mötet med gruppombuden tisd. 19 okt 2021 framkom ambitionen att börja använda SFF grannsamverkans-app för att förenkla kommunikationen i grupperna. Inte säkert det passar alla boende i området men om det ”faller väl ut” är målbilden en uppstart innan vår-städdagen.  https://samverkanmotbrott.se/app/

Mvh    Göran Levin Hus nr 40

Information om Mystängens Grannsamverkan hittar ni HÄR

Soprumsstädning

Kallelse höststädning